vasárnap, október 17

Vendégvárós hétvége

Úgy tűnik Sacó meggyógyult végre (miután megivott egy fél üveg Nurofent, és köhögésellenit is kapott 6 napig). Most már csak ritkán kell megtörölni az orrát. Reméljük jövő héten végre megkaphatja az egyéves oltást, aminek nagyon itt lenne az ideje, 14 és fél hónaposan.
A talicskatologatás egyre jobban megy, el is dicsekszünk vele mindenkinek aki hozzánk jön. Az utóbbi napokban volt is kinek dicsekedni! Mivel az esték egyre lassabban telnek, hosszúak, sötétek és nem tudjuk, hogy mivel töltsük ki őket, kimenni nem igazán akarunk ilyen bús-borongós időben, ezért benti programokat szervezünk. Van amikor Apa hamarabb hazajön és játszunk este, pénteken például igazi családi sétát tettünk délután a környéken, amire elég ritkán van lehetőség. A héten egyik nap Mikiéket hívtuk fel hozzánk. Miki már rég szaladgál, ágyra felmászik-lemászik, pedig csak két hónappal nagyobb Sáránál. De a játék kedvéért ő is mászott most Sacóval a földön, mert fogocskáztak a két szoba közt, és nagyon izgalmasnak találták, hogy mászhatnak egymás után, mert hangosan kacarásztak izgalmukban. Olyan édes volt a két kicsi poronty. Az hogy megtöltötték a házat perec és keksz morzsákkal már nem is zavart annyira, mire van a pórszívó??
Pénteken Álmosék jöttek fel estiprogramnak, szombaton Sára keresztszülei voltak látogatóba, mert rég nem találkoztunk velük, és sok minden történt az utóbbi hetekben. Ma pedig Bencééket várjuk estére, lesz itt hancurparti!
Szóval mindenki megcsodálja két büszkeségünk: a taliga mögött lépegető Sárát, és a beüzemelt hőközpontunkat.
A jövő hét is eseményekben gazdagnak igérkezik. Holnap végre megyünk babafoglalkozásra, kedden pedig babapancsi lesz. Reméljük, hogy Zsoltikáék is eljutnak hozzánk végre, mert a meghívást már rég megkapták, csak hát ott is betegeskedések voltak. Igértek nekünk finom almát a saját kertjükből!

Nincsenek megjegyzések: