hétfő, május 28

Lagzi két gyerekkel

Május 12.-én egyik barátnőm esküvőjében voltunk, szép helyen szép időben. A hivatalos képeket még nem láttuk, ezért nem tesszük közzé az esküvő főszereplőit, de egy pár általunk amatőrködött fotót igen.
A gyerekek aránylag jól bírták déltől este 8-ig (Matyi aludt egy félórát egy hotelszobában, az ifjú házasok nászágyában:), de tanultunk: jó pár évig két gyerekkel lagziba nem megyünk, ha akarunk nyugodtan enni, beszélgetni, akár még táncolni is, és nem nézni hova tűnik el a nagyobb, éppen kinek az ölében nyálazik a kicsi, futkározni, ölbe gyereket táncoltatni, etetni, itatni, pisiltetni, stb., meg persze az úrfi egy percet sem akart a hordozójában ülni. Tudtuk, hogy nagyjából ez lesz, de most nem volt pesztránk és valójában akartuk is vinni, gondolván, hogy parkos helyen lesz, ahol állatokat lehet nézni, hintázni, sétálni tóparton, nemcsak vendéglőben csücsülni. Sára ezeket élvezte is, csak minket jobban igénybe vett a dolog, mint gondoltuk. Na meg a barátnőmmel is olyan viszonyban vagyok, hogy simán belefértek a gyerek az "esküvői képbe".
Azóta Apa volt egy másik, ott alvós lagziba, igaz jó messze innen, de egyértelmű volt, hogy család nélkül megy (csak az odaút volt 4 óra...).





















Sacó erre az alkalomra kapott csini ruhát

A kis fotós





















Matyi és a csajok



















Sára és a csajok: Csilla, Tekla, Judit.


Ki így szórakozik...


...ki úgy.








Forró volt a hangulat










































Végre készültek rólunk családi fotók














3 megjegyzés:

Molnár Kinga írta...

Szépek vagytok!!!

Csöpi írta...

Nagyon szép Kiscsalád! :D
És ez a frizura nagyon dögös Anyáci! :D

Réka írta...

Köszi. A frizuráról: egyesek szerint dögös és fiatalít, mások szerint anyus és asszonyos, nem olyan leánykás mint a lófarok, egy biztos: változást akartam, az lett, de nem visszafordíthatatlan.